Θεραπεία ημικρανίας- Webinar του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος

Η αντιμετώπιση των ημικρανικών κρίσεων, αλλά και οι προληπτικές θεραπείες της ημικρανίας με φάρμακα, ειδικά συμπληρώματα διατροφής, Botox, ιατρικές συσκευές και με τη νέα μέθοδο των μονοκλωνικών αντισωμάτων είναι το θέμα του διαδικτυακού σεμιναρίου (webinar) που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος

Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι επιστημονικοί σύμβουλοι του Συλλόγου νευρολόγοι Δρ. Μιχάλης Βικελής από την Αθήνα και Δρ. Μανώλης Δερμιτζάκης από τη Θεσσαλονίκη. Στη φωτογραφία, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, κ. Μπίλια, ελέγχοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες του webinar.

Το συγκεκριμένο διαδικτυακό σεμινάριο γνώρισε μεγάλη αποδοχή, με περισσότερες από 30.000 θεάσεις (views) στη Σελίδα του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος στο Facebook. Ο Σύλλογος, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, ετοιμάζει και άλλα διαδικτυακά σεμινάρια, με σκοπό την ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων, ειδικά μελών και φίλων του Συλλόγου από την επαρχία, που δεν μπορούν να μεταβούν στα μεγάλα αστικά κέντρα και να παρακολουθήσουν ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το webinar για τη θεραπεία της ημικρανίας εδώ.

Σκοπός του headaches.gr είναι η παροχή γνώσεων για τους πονοκεφάλους με τρόπο απλό και κατανοητό για όλους και όχι η παροχή εξειδικευμένων και δυσνόητων ιατρικών πληροφοριών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020 Headaches.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.