Ενημερωτική εκδήλωση για την ημικρανία- 14 Σεπτεμβρίου 2018

Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Ενημέρωσης για την Ημικρανία, ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, Αθήνα- πρόσβαση με ΜΜΜ από το Σταθμό του Μετρό "Πανεπιστήμιο").

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, η εκδήλωση αποσκοπεί στον να προσφέρει ουσιαστική και άμεση ενημέρωση για την την ημικρανία, τόσο από μέλη του Συλλόγου, όσο και από επιστήμονες με ειδικές γνώσεις στο αντικείμενο. Θα υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης και άμεσης απάντησης ερωτήσεων που θα προέρχονται από το ακροατήριο. 

Αν και το οριστικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, λίγες εβδομάδες πριν την εκδήλωση, το προκαταρκτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο και περιλαμβάνει χρόνο για γνωριμία των μελών ή και φίλων του συλλόγου (17.30-18.00). Εκ μέρους του Συλλόγου, θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Μπίλιας. Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι οι δημοσιογράφοι Φωτεινή Γεωργίου και Κατερίνα Παπακωστοπούλου, ο διατροφολόγος Χάρης Γεωργακάκης, ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης και οι νευρολόγοι Εμμανουήλ Δερμιτζάκης και Μιχάλης Βικελής.

Περισσότερα για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στη Σελίδα του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος στο Facebook.

Σκοπός του headaches.gr είναι η παροχή γνώσεων για τους πονοκεφάλους με τρόπο απλό και κατανοητό για όλους και όχι η παροχή εξειδικευμένων και δυσνόητων ιατρικών πληροφοριών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.