Η αντιμετώπιση των ημικρανικών κρίσεων, αλλά και οι προληπτικές θεραπείες της ημικρανίας με φάρμακα, ειδικά συμπληρώματα διατροφής, Botox, ιατρικές συσκευές και με τη νέα μέθοδο των μονοκλωνικών αντισωμάτων είναι το θέμα του διαδικτυακού σεμιναρίου (webinar) που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος

Webinar Συλλόγου Ασθενών

Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι επιστημονικοί σύμβουλοι του Συλλόγου νευρολόγοι Δρ. Μιχάλης Βικελής από την Αθήνα και Δρ. Μανώλης Δερμιτζάκης από τη Θεσσαλονίκη. Στη φωτογραφία, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, κ. Μπίλια, ελέγχοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες του webinar.

Το συγκεκριμένο διαδικτυακό σεμινάριο γνώρισε μεγάλη αποδοχή, με περισσότερες από 30.000 θεάσεις (views) στη Σελίδα του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος στο Facebook. Ο Σύλλογος, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, ετοιμάζει και άλλα διαδικτυακά σεμινάρια, με σκοπό την ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων, ειδικά μελών και φίλων του Συλλόγου από την επαρχία, που δεν μπορούν να μεταβούν στα μεγάλα αστικά κέντρα και να παρακολουθήσουν ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το webinar για τη θεραπεία της ημικρανίας εδώ.