ιατρείο κεφαλαλγίας γλυφάδας

Το Ιατρείο Κεφαλαλγίας Γλυφάδας είναι ιδιωτικό ιατρείο, εξειδικευμένο στη διάγνωση και θεραπεία των κεφαλαλγιών και λειτουργεί από το 2007 στο κέντρο της Γλυφάδας (Λαζαράκη 8). Από το 2011 υπάρχει η δυνατότητα εξέτασης ασθενών με κεφαλαλγία και στην Αγία Παρασκευή (Μεσογείων 402).

Η ενότητα αυτή φιλοξενεί τις δικές σας προσωπικές ιστορίες, καθώς και απαντήσεις σε δικές σας ερωτήσεις και σχόλια πάνω στην αθροιστική κεφαλαλγία.

Ενημερωθείτε για την αθροιστική κεφαλαλγία στις σχετικές σελίδες του Headaches.gr

Διαβάστε περισσότερες προσωπικές ιστορίες ανθρώπων με  αθροιστική κεφαλαλγία στις σελίδες μας στο Facebook Δρ. Μιχαήλ Κ. Βικελής και Ιατρείο Κεφαλαλγίας.

Η ενότητα αυτή φιλοξενεί τις δικές σας προσωπικές ιστορίες, καθώς και απαντήσεις σε δικές σας ερωτήσεις και δικά σας σχόλια πάνω στην κεφαλαλγία τάσεως.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την κεφαλαλγία τάσεως στις σχετικές σελίδες του Headaches.gr

Διαβάστε περισσότερες προσωπικές ιστορίες ανθρώπων με κεφαλαλγία τάσεως στις σελίδες μας στο Facebook Δρ. Μιχαήλ Κ. Βικελής και Ιατρείο Κεφαλαλγίας.

Γενικές ερωτήσεις

Η ενότητα αυτή σχεδιάζεται για να φιλοξενήσει τις δικές σας προσωπικές ιστορίες, καθώς και απαντήσεις σε δικές σας ερωτήσεις και δικά σας σχόλια πάνω  στους πονοκεφάλους και τις κεφαλαλγίες.

 

Αυτή τη στιγμή είναι υπό κατασκευή.

 

Ενημερωθείτε για γενικά θέματα πάνω στους πονοκεφάλους και τις κεφαλαλγίες στις σχετικές σελίδες του Headaches.gr

Η ενότητα αυτή φιλοξενεί τις δικές σας προσωπικές ιστορίες, καθώς και απαντήσεις σε δικές σας ερωτήσεις και δικά σας σχόλια πάνω στην ημικρανία

Ενημερωθείτε για την ημικρανία στις σχετικές σελίδες του Headaches.gr

Διαβάστε περισσότερες προσωπικές ιστορίες ανθρώπων με ημικρανία στις σελίδες μας στο Facebook Δρ. Μιχαήλ Κ. Βικελής και Ιατρείο Κεφαλαλγίας.

Διαβάστε περισσότερες προσωπικές ιστορίες ανθρώπων με αθροιστική κεφαλαλγία στις σελίδες μας στο Facebook Δρ. Μιχαήλ Κ. Βικελής και Ιατρείο Κεφαλαλγίας.

ΚΧ, άνδρας, ετών 37, κάτοικος Κορυδαλλού

Σας στέλνω αυτό το e-email για να βάλω ένα μικρό λιθαράκι από την εμπειρία μου σε αυτά τα 7 1/2 χρόνια που ζω με την αθροιστική κεφαλαλγία. Η αθροιστική κεφαλαλγία είναι σπάνια, αλλά είναι πολύ επίπονη. Δεν σας κρύβω πως όταν είναι σε έξαρση σου διαλύει την καθημερινότητα και ο πόνος είναι δυνατός, θα τον χαρακτήριζα καταιγιστικό!!

Σημαντικά Θέματα